Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرارو- «مرد شنی» در اصل یک کمیک بوک موفق و مشهور از نیل گیمن است که انتشار آن از اواخر دهۀ ۸۰ میلادی شروع شد. سال‌ها بود که هالیوود می‌خواست این داستان تخیلی فوق‌العاده را در قالب فیلم دربیاورد. اما داستان پیچیده و پر شاخ و برگ «مرد شنی» و قلمرو رویاگونه‌ای که این داستان در آن جریان داشت، باعث شده بود که اقتباس از آن اصلا کار راحتی نباشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حالا بالاخره نتفلیکس این ماموریت غیرممکن را با ساخت یک سریال به انجام رسانده است؛ سریالی که تماشای آن مثل ورود به سرزمین عجایب است.   به گزارش فرارو؛ سریال «مرد شنی» از نظر فضای خیال‌انگیز و عجیبی که دارد اصلا کمتر از «ارباب حلقه‌ها» یا هر افسانۀ مدرن دیگری نیست؛ هرچند که شاید گیرایی داستانش به آن اندازه نباشد. شخصیت اصلی داستان مورفئوس نام دارد که با القاب «مرد شنی» و «رویا» هم شناخته می‌شود. او یک جور موجود نامیرا و جاودانه است که پادشاهی قلمرو خواب‌ها و اختیار رویا‌ها و کابوس‌های مردم را در دست دارد. در قسمت اول یک انسان جادوگر مرد شنی را احضار می‌کند و او را در قصر خودش به اسارت می‌گیرد. جادوگر از او می‌خواهد که پسر کشته شده‌اش را به او برگرداند، اما مرد شنی هیچ پاسخی نمی‌دهد. مرد شنی حدود صد سال در اسارت می‌ماند و در طول این مدت چند مورد از اشیائی که باعث قدرت او می‌شدند از او دزدیده می‌شوند. بعد از آزادی، مرد شنی به قلمرو رویا‌ها برمی‌گردد و می‌بیند که قصرش به یک ویرانه تبدیل شده و بیشتر خدمتکارانش آنجا را ترک کرده‌اند. حالا او باید اشیاء دزدیده شده را پیدا کند تا بتواند دوباره قلمرو خودش را برپا کند. در طول سریال ما با شخصیت‌های مختلفی مثل «شیطان» و «مرگ» رو به رو می‌شویم که مرد شنی برای رسیدن به هدفش باید به سراغ آن‌ها برود.   این یک توصیف خیلی کوتاه از شروع داستانی است که هیچ محدودیت زمانی و مکانی را نمی‌شناسد و هیچ حد و مرزی برای تخیل خارق‌العادۀ آن نمی‌شود در نظر گرفت. اولین نکتۀ مثبتی که در این سریال به چشم می‌آید این است که هیچ جا از لحاظ بصری کم نمی‌آورد و وارد هر قلمرویی از رویا یا واقعیت که می‌شود، آن را با جلوه‌های بصری خیره‌کننده و فوق‌العاده‌ای به نمایش می‌گذارد که تماشای آن‌ها حتی در قاب کوچک تلویزیون هم تاثیرگذار و شگفت‌انگیز است. فضای سریال کاملا جدی و حتی می‌شود گفت تاریک و خشن است. این یک جور وقار و جاذبۀ خاص به سریال بخشیده که آن را از خیلی از اقتباس‌های دیگری که از روی کمیک‌بوک‌ها صورت می‌گیرد متمایز می‌کند. بازی تام استاریج در نقش اصلی سریال قطعا یکی از نقاط قوت آن است. استاریج تقریبا در تمام مدت چهره‌ای عبوس و بدون لبخند، صدایی گرفته و حرکاتی سنگین و باوقار دارد که این‌ها در کنار هم مرد شنی را شخصیتی رازآلود و عمیق جلوه می‌دهند.   البته این از این نکته نباید غافل شد که تمرکز بیش از حد سازندگان سریال بر خلق یک دنیای خیالی عظیم که پر از شخصیت‌های شگفت‌انگیز است، باعث شده که تا حدی انسجام داستان کمرنگ شود. در واقع انگار جاذبۀ خود قصه و گیرایی روایت سریال تا حدی فدای جلوه‌های بصری شده است و این ممکن است درگیری عاطفی مخاطب با داستان را دچار اشکال کند. اما در مجموع «مرد شنی» سریالی است که با ویژگی‌های منحصر به فرد و خاصش حتما ارزش تماشا کردن را دارد. کد ویدیو دانلود فیلم اصلی بازیگران: تام استاریج (Tom Sturridge)، نیام والش (Niamh Walsh)، بوید هالبروک (Boyd Holbrook)
امتیاز: ۸.۳/۱۰

منبع: فرارو

کلیدواژه: مرد شنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۹۶۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ده هزار نفر «شازده کوچولو» را دیدند

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ نمایش موزیکال «شازده کوچولو» دومین نمایش کارگردان تئاتر ایران «ماهان حیدری» پس از نمایش سال گذشته «دیو و دلبر»، تا یکشنبه ۱۶ اردیبهشت با میزبانی بیش از ده هزار نفر، با اعلام تهیه کنندگانش تا خرداد ۱۴۰۳ تمدید شد.

این نمایش با ترکیبی ۵۰ نفره از بازیگران، خوانندگان و نوازندگان جوان و نوجوان از ۲۹ فروردین ۱۴۰۳ در تالار وحدت روی صحنه رفته است.

نمایش با خلاقیت‌های بصری مقابل دیدگان مخاطب قرار گرفته و دو ساعت ، بیننده را درگیر فضاسازی‌ها و داستان می‌کند. چند پرده و قصه‌ها و روایت‌هایی که موزیکال شده و در تلاش است در آرامش و طمانینه، داستان را بدون اتلاف وقت، پیش ببرد.

این اثر، داستانی برگرفته از «شازده کوچولو» اثر نویسنده شهیر فرانسوی آنتوان دوسنت اگزوپری است. ماهان حیدری شاعر، دراماتورژ و کارگردان این موزیکال است و النا خلیلی و الی حیدری نیز به‌عنوان تهیه‌کننده در این نمایش حضور دارند.



ماهان حیدری که سال گذشته با موزیکال «دیو و دلبر» روی صحنه آمد، حالا در برداشت و روایتی آزاد از «شازده کوچولو»، ریسک بزرگ تری را به جان خریده و بدون هیچ بازیگر سرشناس و سلبریتی ، ۳۰ شب تالار وحدت را به اجرای جدید خود اختصاص داده است. او در این آزمون، با ترکیبی جوان از بازیگران تئاتر، انرژی بالایی را به نمایش تزریق کرده است.

موزیکال‌ها در تئاتر ایران عمدتا در چند اثر کوتاه و نه چندان جدی خلاصه شده‌اند و کمتر تجربه‌ای بوده که توانسته باشد با رعایت اصول و قواعد حرفه‌ای، «موزیکال» و نمایشی با حداکثر استاندارد‌ها را روی صحنه ببرد.

موسیقی استفاده شده در این اثر را مدیا هاشمی روی ترانه‌هایی از ماهان حیدری ساخته است.

«شازده کوچولو» بدون بازیگران سرشناس و اصطلاحا «سلبریتی»، حالا در تالار وحدت روی صحنه است و هر شب بیش از ۷۰۰ نفر را میزبانی میکند.

این نمایش موزیکال تمدید و بلیت فروشی روز‌های جدیدش در سایت تیوال آغاز شده است.

در خلاصه داستان این اثر نیز آمده است: شازده کوچولو برای یافتن دوست، اخترکش را ترک می‌کند و راهی سیارات و اخترک‌های دیگر می‌شود و سرانجام به سیاره زمین می‌رسد؛ او در زمین با روباهی آشنا می‌شود که می‌خواهد اهلی شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ده هزار نفر «شازده کوچولو» را دیدند
  • نظربازی با اصفهانِ اردیبهشتی
  • داستان سرماخوردگی در انسان‌ها از چه زمانی آغاز شد؟
  • گفت و گوی مهر با زائران سرزمین وحی در گیلان
  • یادآوری خاطرات با نسخه بدنساز داستان اسباب بازی ها(عکس)
  • ترسناک‌ترین فیلم جهان که کشته داده!
  • ۲۰ فیلم ترسناک که بر اساس داستان واقعی ساخته شدند
  • زیارت خانه خدا پس از ۹ سال وقفه
  • واکنش نشریۀ 29 ساله به حذف سریال «حشاشین» از شبکۀ نمایش خانگی/ علاقه ایرانیان به داستان حسن صباح تاریخی است؛ نسازی، می‌سازند(+ جلد)
  • داستان نامگذاری خلیج فارس + فیلم